Bibliotekssalen Dragør

Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Dragør Bibliotek
Vestgrønningen 18
2791 Dragør
Arrangører
Målgruppe
For alle
Diverse

Suppleringsvalg til biblioteksrådet

24.10.20
Meld dig til Biblioteksrådet. Vi er på udkig efter flere medlemmer.

Vær med til at forbedre bibliotekerne

Er du borger i Dragør Kommune, og vil du være med til at udvikle og forbedre bibliotekets service? Så kom med, når vi holder suppleringsvalg til Biblioteksrådet.

Suppleringsvalg og valgperiode

Valget er et såkaldt suppleringsvalg, fordi vi er midt i en valgperiode. Det betyder, at du kan vælges og indgå fra oktober til og med udgangen af 2021. I begyndelsen af 2022 skal der igen være almindeligt valg til Biblioteksrådet, fordi valgperioden følger perioden for kommunalbestyrelsen.

Fire møder om året

Vi mødes fire gange om året, og møderne varer et par timer. Møderne ligger ca. en gang i kvartalet og et dialogmød med BFKU er en af mødegangene. Alt efter mødetidspunktet er der forplejning, der passer til. 

Idéforum med borgere fra kommunen

Biblioteksrådet er sammensat at borgere fra Dragør Kommune. Rådet er et idéforum for bibliotekets ledelse i spørgsmål om drift og udvikling af biblioteket og medvirker til, at brugernes ønsker og behov imødekommes bedst muligt.

Rådets medlemmer arbejder aktivt for at udbrede kendskabet til bibliotekets virke og bistår med at skabe kontakt med samarbejdspartnere og lignende. Rådet fungerer inden for rammerne af biblioteksloven og kommunalbestyrelsens beslutninger. Desuden er rådet hørringspart fx i forbindelse med budget og kultur- og fritidspolitik.

Mere om Biblioteksrådet

Læs vedtægterne for biblioteksrådet.