Foto med teksten "Offentlige foredag i naturvidenskab. Aarhus Universitet.

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Dragør Bibliotek
Vestgrønningen 18
2791 Dragør
Arrangører
Target
For voksne
Foredrag

Fremtidens natur

10.03.20
Kom til livestreamet foredrag og hør, hvordan mennesket påvirker Jordens biodiversitet og om konsekvenserne for fremtidens levende natur.

Biodiversiteten og fremtidens natur

Jorden er en levende planet fyldt med mange forskellige livsformer. Men Jordens store befolkning presser nu naturen. Hør hvordan mennesket påvirker Jordens biodiversitet og om konsekvenserne for fremtidens levende natur. Hvilke løsninger bør vi satse på?

Om forelæseren

Jens-Christian Svenning er uddannet biolog fra Aarhus Universitet i 1997. Jens-Christian er forsker i makroøkologi og biogeografi med særligt fokus på planter, dyr og mennesker på tværs af kloden. Ud over sin grundlæggende nysgerrighed for naturen er Jens-Christian drevet af at finde løsninger på klima- og biodiversitetskriserne, og af at promovere en bæredygtig samfundsmæssig udvikling generelt.

Livestreamet foredrag

Aarhus Universitet livestreamer en række foredrag fra Søauditorierne, Aarhus Universitet til biografer, biblioteker, folkeuniversiteter, kulturhuse, foreninger, forsamlingshuse, gymnasier og skoler i en lang række byer i Danmark og udlandet.

Tilmelding

Meld dig til arrangementet ved at hente en gratis billet senest tirsdag den 10. marts kl. 12.00