Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Biblioteket i Hollænderhallen
Halvejen 3
2791 Dragør
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Læseklubber

Læsesalon i Hollænderhallen

28.09.20
Oplev glæden ved at læse og diskutere bøger sammen med andre. Tilmeld dig den ny læsesalon i Hollænderhallen.

Ny læsesalon - kom til introduktion

Glæden ved at læse litteratur bliver ofte større ved at læse og diskutere bøger sammen med andre. Derfor starter vi en ny læsesalon i Hollænderhallen den første mandag i måneden fra kl. 14.00-16.00. Introduktion til læsesalonen bliver mandag den 28. september ved bibliotekar Hanne Krogh Kjergård.

Vær med til at vælge bøger

I læsesalonen er du med til at bestemme, hvad I sammen vil læse og diskutere. Det kan f.eks. være bøger om 2. verdenskrig, historiske romaner, krimier, biografier eller noget helt femte. Vi bestiller bøgerne til jer. Du vil også få inspiration til læsning. Vi har et helt bibliotek fuld af gode bøger, der bare venter på at blive læst.

De næste møder

Efter 28. september bliver mødegangene mandag den 2. november og mandag den 7. december kl. 14.00-16.00. I kan være op til 8 deltagere i læsesalonen. Til møderne har I mulighed for at købe nespressokaffe til 5 kr.

Tilmelding og frist

Læsesalonen er gratis, men du skal melde dig til ved at hente en gratis billet. Klik på "Bestil billlet(ter)". Tilmeldingsfristen er tirsdag den 22. september.