Foto af Jesper Theilgaard

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
90 Kr
Lokalitet
Dragør Bibliotek
Vestgrønningen 18
2791 Dragør
Place / Room
Salen
Arrangører
Voksne

Det er nu! - Om klimaforandringer

03.04.19
Jesper Theilgaard giver dig et forståeligt indblik i den komplicerede klimadebat og svar på dine spørgsmål om klimaet.

Billetter

Klik her for at købe billet til Jesper Theilgaards foredrag på AOF Amagers hjemmeside. Billetter koster 90 kr.

Klimaet forandrer sig

Det er gået op for de fleste, at vejret også i Danmark har ændret sig. Vejret opfører sig ikke, som det gjorde engang. Det vidner ikke mindst de talrige oversvømmelser i de senere år om. Og vi så det i voldsom grad den 2. juli 2011, hvor store dele af Københavns centrum lå under vand. Men varsel om skybrud er nu nærmest blevet hverdag i sommerhalvåret.

Men hvorfor?

Hvad er det, der ligger bag disse forandringer vi ser? Og ikke mindst hvad er risikoen for fremtiden - for vores børn og børnebørn? Hvad sker der med vejret både her i Danmark og i udlandet? Spørgsmålene er mange, og Jesper Theilgaard vil give svar på de fleste.

Klimadebat og klimamøde

Foredraget giver derfor et letforståeligt indblik i den komplicerede debat om klimaets tilstand - men giver også en fortælling om de muligheder, forandringerne giver.

Jesper Theilgaard kommer også ind på det succesfulde klimamøde i Paris i november 2015, hvor verden samlede sig i kampen mod de risici, som den globale opvarmning giver. Men Paris-aftalen er ikke god nok til at løse problemet, så hvad gør verden for at forbedre den?

 

Foredraget arrangeres i samarbejde mellem AOF Amager og Dragør Bibliotekerne.