eReolen Global - lydbøger, e-bøger og tidsskrifter

Adgang
Adgang hjemmefra og fra biblioteket
Lån engelske lydbøger, e-bøger og tidsskrifter på nettet. eReolen Global indeholder også enkelte tidsskrifter på dansk.

Til dig der vil læse bøger og tidsskrifter på engelsk (og lidt på dansk)

eReolen Global indeholder e-bøger, lydbøger og tidsskrifter på engelsk, samt enkelte tidsskrifter på dansk. Dermed får du her adgang til mange titler som ikke er oversat til dansk, og måske endda heller ikke bliver det. Og selvfølgelig fornøjelsen af at kunne læse mange engelske og amerikanske bøger på originalsproget og forbedre dit engelske sprog(øre).

Tidsskrifter for enhver smag

Der er tidsskrifter indenfor mange emner, både populære ”bladre-magasiner” og mere hardcore fagtidsskrifter. Det vil sige masser af sladder, hobby og livsstils blade, men også The Economist, The New Yorker, Harper´s og Time. Nyeste udgave af et magasin udkommer på RBDigital samtidig med den trykte version. Da tidsskrifterne i eReolen Global også indeholder de titler der før fandtes i RBDigital, er der også enkelte danske blade imellem, for eksempel Vi unge, Dansk Elle og Madmagasinet Lækkerier.

Brug Libby

Det anbefales a bruge app´en til eReolen Global - i hvert fald, hvis du læser på din tablet eller telefon. Læs mere om Libby. 
Du kan låne 10 lydbøger og 10 e-bøger om måneden, mens der i skrivende stund ikke er nogen begrænsninger på lån af tidsskrifter.