Transparent Language Online logo

Transparent Language Online

Adgang
Adgang hjemmefra og fra biblioteket
Lær sprog på nettet med Transparent Language Online. Adgangen opsiges fra 31.12.2022.

Sprogkurser på mange sprog

Transparent Language giver adgang til over 110 sprog, og alle kurser findes på forskellige niveauer. Du kan lære alle de mest oplagte sprog, som engelsk, spansk og fransk, men også mange andre sprog fra Afrikaans til Zulu og der kommer flere sprog til over tid. Se listen over tilgængelige sprog

Fremmede alfabeter of fokus på specifikke færdigheder

Sprog der ikke benytter det kendte latinske alfabet, har separate alfabetkurser og du har muligheder for at fokusere på den type færdighed du især behøver, med lytte-, læse-, skrive- og taleøvelser.

Adgang fra biblioteket eller hjemmefra - også med App

Der er fjernadgang til Transparent Language Online, så du kan bruge kurserne hjemmefra eller på farten. Der findes også en Transparent Language Online app til telefon eller tablet. Installer app'en der passer til din tablet eller telefon dér hvor du plejer at hente dine apps, eller brug linket her.

Sådan gør du

Opret en profil med navn, e-mail og en kode. Profilen kan du bruge til at logge på appen, eller hvis du bruger Transparent Language Online fra hjemmesiden - den registrer hvor langt du er nået i de kurser, som du følger.