Forfatterstafetten: Leonora Christina Skov

06.05.22
Vi talte ikke om det.

"Det er i høj grad et opgør med alle de gange, hvor jeg synes, jeg skulle have sagt noget mere. Og sagt fra. Det tager meget lang tid at lære at sige fra. Især når man er opvokset med, at man skal holde sin kæft." 

Sådan siger Leonora Christina Skov om sin seneste succesroman "Hvis vi ikke taler om det", der handler om tilblivelsen af hende selv som forfatter og ærligt og selvudleverende fortsætter temaerne fra hendes tidligere forfatterskab om feminisme, ligestilling og alle de kampe, der stadig skal kæmpes. 

Interview med Leonora Christina Skov

Hvorfor er det så svært for unge piger at sige fra? spørger Forfatterwebs litteraturformidler Sarah Corner-Walker Hvidberg. Hør Leonora Christina Skovs svar i dette åbenhjertige interview.

Leonora Christina Skov er forårets tredje gæst i Forfatterstafetten, hvor du kan opleve 10 af tidens mest populære og kendte forfattere.

Se interview med Leonora Christina Skov på YouTube (åbner i nyt vindue)

Mere om forfatteren

Klik her og læs Forfatterwebs dybdegående artikel om Leonora Christina Skov og hendes forfatterskab.

Om Forfatterweb

Forfatterweb er et forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere, både nulevende og afdøde. Udvalget er bredt, og der medtages både klassiske forfatterskaber og debuterende forfattere inden for alle genrer.

Du har adgang til Forfatterweb som bruger af biblioteket med dit bibliotekslogin; cpr.nr. og 4-cifrede kode.

Bøger af Leonora Christina Skov:

Materialer