Bogstaver

Dragør Bibliotekerne udvider åbningstiden fra 1. juli.

15.05.20
Besøg bibliotekerne i både den betjent og ubetjente åbningstid, når vi udvider fra 1. juli

Betjent og ubetjent åbningstid

De to biblioteker holder fra 1. juli åbent i både betjent og ubetjent åbningstid, som den før Covid19-lukningen. Se åbningstiderne https://www.drabib.dk/biblioteker.

Muligheder på biblioteket

Du kan aflevere og låne materialer på biblioteket, og tage materialer fra de åbne hylder. Der er personale der kan foretage betjening og vi tager også gerne mod bestillingslister. Avisabonnementerne er genoptaget. Det betyder både, at du kan hente gratisavisen til at tage med hjem, eller tage plads på biblioteket eller i gårdhaven og læse i dagens øvrige dagblade og tidsskrifter. Det er dog forudsat, at du holder afstand til dine medlånere, kun benytter de tilladte opholdspladser og ikke flytter rundt på stole og lignende. Toiletterne er også genåbnet, men benyttes på eget ansvar; de rengøres kun en gang dagligt. Du kan benytte bibliotekernes computere i max. 15 minutter og altså foretage en hurtig printopgave eller lignende, samt tage fotokopier.

Begrænsninger på biblioteket

Børnene må desværre stadig ikke lege med bibliotekets legetøj og mødelokalerne er heller ikke tilgængelige.

Vis hensyn og hold afstand

Biblioteket har relevante værnemidler tilgængelige for besøgende, og automater, håndtag og lignende vil blive rengjort løbende. Husk at holde afstand til dine medbrugere og til personalet og følg skilte og henvisninger fra personalet.

Hvis du ikke ønsker at komme på biblioteket

Hvis du er utryg ved at komme på biblioteket, kan du også stadig benytte dig af Biblioteket Take Away. Vær opmærksom på, at det ikke er en ordning med udbringing, men at det er muligt for dig at sende en anden på biblioteket, eller at få personalet til at komme ud af biblioteket med dine lån. Husk også, at vi har mange tilbud for lån på nettet, se mere på www.drabib.dk/det-paa-nettet.

Håndtering af materialer

Kulturministeriet og Sundhedsstyrelsen har ikke pålagt bibliotekerne fortsat at håndtere afleverede materialer med karantæne. Det betyder, at det er op til dig, at huske at vaske hænder før og efter håndtering af bibliotekets materialer. Det er i øvrigt også en god idé uden for egentlige pandemi-tider.

Vi glæder os til at se jer!

Vi byder dig velkommen tilbage. Pas godt på dig selv og dine medbrugere!