Gode råd om at undgå smitte. Rådene kan læses på siden

Forebyg smitte med coronavirus/COVID-19

09.09.20
Vi vil gerne holde bibliotekerne åbne, derfor har vi opdateret vores retningslinjer for at forebygge smitte med coronavirus/COVID-19. Hjælp os til at holde bibliotekerne åbne.

Skærpede regler

På begge biblioteker er der allerede taget mange forholdsregler, men de bliver nu skærpet. Vi øger afstandskrav, spritter mere af og lufter mere ud. Du kan hjælpe os ved at overholde retningslinjerne og følge råd til at forebygge smitte.

Dragør Bibliotek, Vestgrønningen 18

Nu må der kun være 6 personer i betjeningsområdet. Vi henstiller til borgerne, at de begrænser samtaler i betjeningsrummet og henviser til andre steder – gårdhaven, læsestuen, salen.

Kopimaskinen i Dragør bliver lukket ned. Den står et sted, hvor kontakten bliver for tæt. Vi henviser til kopimaskinen i Hollænderhallen.

Biblioteket i Hollænderhallen, Halvejen 3

Legebilerne bliver sat væk. I den betjente tid kan vi hente dem, hvis forældrene ønsker det og påtager sig at spritte af før og efter brug.

Overhold altid de generelle råd

Ny coronavirus spreder sig typisk på steder med mange mennesker blandt andet via håndtryk og små dråber fra hoste og nys. Beskyt dig selv og andre med disse gode råd.

  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme
  • Begræns den fysiske kontakt
  • Vær opmærksom på rengøring
  • Hold afstand og bed andre om at tage hensyn