Tallene 1-10 tegnet vilkårligt

Har du husket din pinkode?

19.11.19
Fra mandag den 25. november skal du bruge pinkode, når du skal lukke dig ind på Biblioteket i Hollænderhallen i den selvbetjente tid.

Få glæde af den lange åbningstid

Biblioteket i Hollænderhallen har en lang udvidet åbningstid, til glæde for mange, som bruger biblioteket fra tidlig morgen til kl. 21 om aftenen. Du kan møde os fra personalet alle hverdage og lørdage, men morgener, aftener og søndage skal du selv lukke dig ind med dit sundhedskort eller lånerkort.

Er du oprettet som låner?

Tidligere har alle borgere kunnet bruge biblioteket i den selvbetjente tid – det har blot krævet et sundhedskort eller lånerkort som identifikation. Nu skal du være registreret som låner på bibliotekerne, for at lukke dig ind på Biblioteket i Hollænderhallen i den selvbetjente tid.

Og kan du huske din pinkode?

Fremover skal du både være registreret som låner og bruge den pinkode, der er knyttet til kortet. Pinkoden på 4 tal er den samme, som du bruger, når du låner på biblioteket. Har du glemt pinkoden, kan du kan få en ny i den betjente tid både på Biblioteket i Hollænderhallen og Biblioteket i Dragør. Husk sundhedskortet.

Sådan bliver du oprettet

Hvis du ikke er registreret som låner, kan du blive det i den betjente tid både på Biblioteket i Hollænderhallen og Biblioteket i Dragør. Husk sundhedskortet.

Hvis du er over 18 år, kan du oprette dig som låner hjemmefra via NemId.