Hvad er dit yndlingsord? Nominer dit yndlingsord på danmarksbiblioteker.dk
Hvad er dit yndlingsord? Nominer dit yndlingsord på danmarksbiblioteker.dk

Hvad er dit yndlingsord?

26.07.18
Er der et ord, du elsker mere end andre? Har du måske ligefrem et yndlingsord? Så er det nu dit ord har chancen for at blive hele Danmarks yndlingsord.

Send dit yndlingsord

Send dit yndlingsord til danmarksbiblioteker.dk. Når der er kommet ord fra en masse danskerne, så vælges 9 ud, som går videre til finalen. Her kan alle danskere stemme om hvad, der skal være vores yndlingsord.

Nominér dit yndlingsord på http://www.danmarksbiblioteker.dk/

ORDjury

Hen over sommeren samles alle de indkomne bud sammen, og blandt disse udvælges 9 yndlingsord af en til lejligheden særligt sammensat ORDjury. De 9 udvalgte yndlingsord præsenteres i den afsluttende finale, hvor alle kan være med til at kåre vinderORDet, og dermed danskernes yndlingsord.

Yndlingsordet kåres i uge 37

Kåringen af danskernes yndlingsord finder sted i uge 37, hvor Danmarks Biblioteker hele ugen sætter fokus på ORD; hvad de kan, hvad de betyder for os, hvordan de udfordrer, gør os kede af det eller glade – og meget mere. Det sker med events, konkurrencer, finurlige indslag og opslag og andre aktiviteter, som skal få os alle til at tænke lidt mere over, hvad ORD kan og hvad de betyder for os.