Biblioteket Take Away

For dig som gerne vil gøre biblioteksbesøget så kort som muligt, eller helt vil undgå at komme på biblioteket.

Dragør Bibliotekerne tilbyder dig en pose af materialer til hjemlån, til afhentning på eller udenfor Biblioteket. Tidligere foregik det kun på Dragør Bibliotek, men nu kan du også afhente din pose på Biblioteket i Hollænderhallen.

Bestil en bogpose

Du kan ønske bøger, lydbøger, film eller spil til din pose inden for bestemte emner eller genrer. Vi ser helst, at du begrænser dine ønsker af specifikke titler, men er de hjemme, pakker vi dem med det samme, ellers reserverer vi til dig.

Du kan bestille én pose pr. uge. Hver pose kan maks. indeholde 8 bøger, film eller lydbøger. For film og lydbøger henviser vi også til eReolen og Filmstriben.

Du skal være registreret bruger ved Dragør Bibliotekerne for at benytte dig af tilbuddet. Er du endnu ikke oprettet som bruger på biblioteket, kan det gøres med NemID.

Hvordan bestiller jeg?

Bestil helst i formularen nederst på denne side, men også gerne ved at ringe til Dragør Bibliotek på telefon 32 89 04 90 og Biblioteket i Hollænderhallen på telefon 32 89 03 40.

Hvad sker der, når du har sendt din bestilling?

  • Du vil modtage en mail med et afhentningsnummer, når din pose er klar.
     
  • Materialerne bliver udlånt til dig i 30 dage, så snart vi har samlet dem sammen til dig. 
     
  • Posen kan kun afhentes i den betjente åbningstid på enten Dragør Bibliotek, Vestgrønningen 18, eller på Biblioteket i Hollænderhallen, Halvejen 3.
    Se de betjente åbningstider her på siden.                                                                                                                                                                                                 
  • Hvis du ikke ønsker at komme ind på biblioteket og hente din bogpose, kan du ringe til dit afhentningsbibliotek når du er klar og få en medarbejder til at komme ud med posen.

Vis hensyn og hold afstand

Biblioteket har relevante værnemidler tilgængelige for besøgende, og automater, håndtag og lignende vil blive rengjort løbende. Husk at holde afstand til dine medbrugere og til personalet og følg skilte og henvisninger fra personalet. Kulturministeriet og Sundhedsstyrelsen har ikke pålagt bibliotekerne fortsat at håndtere afleverede materialer med karantæne. Det betyder, at det er op til dig, at huske at vaske hænder før og efter håndtering af bibliotekets materialer. Det er i øvrigt også en god idé uden for egentlige pandemi-tider.

Bestil din bogpose herunder

BEMÆRK!: Indsæt ALDRIG persondata i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.