Transparent Language Online

Lær sprog på nettet med Transparent Language Online.

Sprogkurser på mange sprog

Transparent Language giver adgang til over 110 sprog, og alle kurser findes på forskellige niveauer. Du kan lære alle de mest oplagte sprog, som engelsk, spansk og fransk, men også mange andre sprog fra Afrikaans til Zulu og der kommer flere sprog til over tid.

Transparent Language Online

Fremmede alfabeter og fokus på specifikke færdigheder

Icon Description

Sprog der ikke benytter det kendte latinske alfabet, har separate alfabetkurser og du har muligheder for at fokusere på den type færdighed du især behøver, med lytte-, læse-, skrive- og taleøvelser.

Adgang hjemmefra - også med App

Icon Description

Der er fjernadgang til Transparent Language Online, så du kan bruge kurserne hjemmefra eller på farten. Der findes også en Transparent Language Online app til telefon eller tablet. Installer appen der passer til din tablet eller telefon dér hvor du plejer at hente dine apps.

Opret profil

Icon Description

Når du trykker på den røde "Se online" knap øverst til højre, kan du oprette en profil med navn, e-mail og en kode. Profilen kan du bruge til at logge på appen, eller hvis du bruger Transparent Language Online fra hjemmesiden - den registrerer hvor langt du er nået i de kurser, som du følger.