Sådan opretter du dig som bruger

Sådan bliver du oprettet som bruger af Dragør Bibliotek, og sådan får du en pinkode. Herefter har du automatisk et login.

Opret dig som bruger

Hvis du er over 18 år, kan du oprette dig som låner med NemID her på hjemmesiden. Find linket ved at trykke på log ind-knappen øverst i højre hjørne.

Hvis du har adressebeskyttelse, kan du ikke bruge vores digitale tilbud som eReolen og Filmstriben, før du har været på biblioteket. Vi skal indsætte et kommunenummer.

Bliv bruger på biblioteket

Som voksen kan du blive registreret som bruger, ved at møde personligt op på biblioteket og få tildelt en pinkode. Medbring dit sygesikringskort, som du bagefter kan bruge som lånerkort.

Børn og unge under 18 skal indmeldes af forælder eller værge via en digital indmeldelsesblanket. Efter oprettelsen kan de få et lånerkort på biblioteket. 

Når du er registreret som bruger, har du automatisk et login til vores hjemmeside. Du logger ind med dit cpr-nummer (eller lånerkortnummer) og den pinkode på 4 cifre, du selv har valgt.

Glemt pinkode?

Har du glemt din pinkode, kan du møde personligt op på biblioteket for at få en ny. Hvis du har NemID, kan du også logge ind på bibliotekets hjemmeside og vælge en ny pinkode. Tryk på log ind-knappen øverst i højre hjørne.