Sådan gør du

Her kan du se, hvordan du kan bruge biblioteket og vores hjemmeside.

Bliv oprettet som bruger og få en pinkode

Når du bliver oprettet som bruger på biblioteket, får du det fulde udbytte af vores faciliteter og udbud både i det fysiske bibliotek og på nettet.

Digitale tilbud

Du skal være oprettet som bruger af Dragør Bibliotek for at kunne bestille materialer og bruge bibliotekernes digitale tilbud. For at kunne bruge de digitale tilbud, skal du udover at være registreret bruger, også være bosat i Dragør Kommune. Du finder de digitale tilbud under: Det på nettet

Søgning

Når du søger på bibliotekets hjemmeside, får du resultater fra vores bøger, musik, film, spil, med mere. Du får også resultater, som er henvisninger til artikler fra aviser og tidsskrifter, og resultater fra diverse databaser på nettet.
 

Reservér og forny

De mest brugte funktioner på bibliotekets hjemmeside er reservering og fornyelse.

  • Du skal være logget ind for at reservere. Søg det du ønsker at reservere frem i søgeboksen. Du skal klikke helt ind til der kun vises 1 titel. Klik på knappen "Reservér"
  • Du skal være logget ind for at forny. Klik på Lån, reserveringer og mellemværende.  I din låneoversigt kan du sætte hak ud for de titler du vil forny.
     

Andre nyttige funktioner

  • Huskeliste - Huskelisten er din personlige liste, over det du gerne vil huske.
  • Sæt reserveringer i bero eller slet dem, når du skal på ferie.
  • Få besked når det er tid til aflevering - Få en sms eller e-mail 3 dage før du skal aflevere.
     

Redigér dine brugeroplysninger

Sæt en dato for, hvornår du er på ferie, så du ikke går glip af dine reserveringer.  Du kan også ændre din e-mail-adresse eller dit mobilnummer. 

Sådan betaler du

Skylder du biblioteket penge, skal du betale via Mit betalingsoverblik.