Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For børn
Litteratur

Læseudfordring – læs en bog på et andet sprog

22.06.24
Mangler du stadig at fuldføre et par læseudfordringer til årets Sommerbog? I dag læser vi bøger på engelsk.

Kom og læs bøger på engelsk

Biblioteket hjælper dig i gang, når du lørdag d. 22. juni kan få sat kryds ved udfordringen ”Læs en bog på et andet sprog”. Børnebibliotekaren står klar til at hjælpe dig med at finde en god bog blandt vores mange engelske bøger til børn og unge. Vi har alt fra nemme bøger til absolutte begyndere og helt op til spændende ungdoms- og voksenromaner på engelsk.

Når vi har fundet en god bog til dig, kan du slå dig ned på biblioteket og læse i den, så vi sammen kan sætte et kryds på dit opgaveark. Hvis du ikke har et opgaveark til Sommerbogen, så kan du få et på dagen.

Hvad er Sommerbogen?

Sommerbogen er en læsekampagne for alle børn i alderen 6 og 16 år, med fokus på at styrke læselysten. Bag kampagnen står de danske børnebiblioteker. Sommerbogens fornemmeste opgave er at tilbyde børn en masse spændende litteratur i den lange sommerferie - og dermed at skabe masser af læselyst og -glæde.

Læs mere om Sommerbogen

TID

I år har Dragør børnebibliotek fokus på temaet TID i alle vores arrangementer.

I dette arrangement har vi TID til læselyst, når vi inviterer børn og unge til at deltage i den nationale læsekampagne Sommerbogen.

Materialer