Personalet på Teams - ansigter i små ruder

Vi er her stadig

22.01.21
Selv om du ikke kan komme ind på biblioteket, og vi arbejder hjemmefra, hjælper vi dig gerne. Vi tilbyder hjælp online, Biblioteket Take Away, du kan hente reserveringer og aflevere.

Hvad kan vi hjælpe med?

 • Vi hjælper med inspiration til din næste læseoplevelse. Du kan ikke låne den fysiske bog, men læse eller høre bøger på E-reolen
 • Vi kan hjælpe dig med at finde en god film på Filmstriben
 • Skal du skrive opgave, kan vi hjælpe dig med at søge artikler
 • Få hjælp til at bruge vores medier på nettet

Sådan gør du

Send en mail til bibliotek@dragoer.dk. Skriv hvad du har brug for hjælp til, så vender vi tilbage. Vi tjekker postkassen 9-15 på hverdage.

Vi kan guide online over Teams

Når det bliver for kompliceret at hjælpe skriftligt på mail, kan vi hjælpe dig over Teams. Vi vil gerne give dig et kvalificeret svar, så vi har brug for tid til forberedelse, og vi har brug for at få opgaven beskrevet ret præcist. Det aftaler vi på mail, hvor vi også aftaler, hvornår vi mødes online.

  Reserveringer

  Hvis du ønsker at låne bestemte titler, så skal du reservere via hjemmesiden, app'en Biblioteket eller bibliotek.dk.

  OBS! Du kan først hente din reservering, når du har fået besked.

  Biblioteket Take Away

  Hvis du ikke vil låne nogle bestemte titler, men blot et udvalg indenfor en genre eller et emne, kan du bestille Biblioteket Take Away. Send din bestilling via hjemmesiden og hent en pose med bøger, lydbøger, film eller spil på biblioteket.

  Aflever gerne

  Vi vil meget gerne have vores bøger tilbage, så vi kan låne dem ud igen. Du kan aflevere dine lån i postkassen til venstre for døren ind til Dragør Bibliotek, Vestgrønningen 18. Vi tager ikke imod afleveringer i døren.

  Hvis du ikke har mulighed for at aflevere og har afleveringsfrist i lukkeperioden, kan du aflevere dine lån gebyrfrit i 14 dage efter, vi har åbnet igen.